Geplaatst op

Verschil “tuinmeubelen” en “lounge tuinmeubelen”

Gezond buiten

In tegenstelling tot gewone tuinmeubelen zijn loungemeubels exclusiever, van hogere kwaliteit, beter ontworpen en van hogere kwaliteit.

De term “lounge” komt uit de hotel- en gastronomiesector en wordt vaak gebruikt voor het entreegebied – de hotellobby, de lounge, de receptie, de receptie. Lounges of loungeplekken vind je ook op luchthavens, in voetbalstadions of in bedrijven.

Definitie van “loungemeubels”

Loungemeubels zijn daarom comfortabele, visueel aantrekkelijke, hoogwaardige meubelen zoals fauteuils, banken en andere elementen.

Tuinmeubelsets

Tuinmeubelsets zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Er zijn polyrattan tuinmeubelen, houten tuinmeubelen, metalen tuinmeubelen of stoffen tuinmeubelen. Afhankelijk van het materiaal zijn de buitenmeubels visueel aantrekkelijker, duurzamer en weerbestendiger.

Tuinmeubelsets bestaan ​​vaak uit een tafel, stoelen, krukken, fauteuils, banken, hoekelementen of een zitgroep. De tuinmeubelen van hout, rotan of metaal (aluminium) kunnen gebruikt worden op het balkon, terras of in de tuin.

Lounge tuinmeubelset

Bij lounge tuinmeubelsets moet je ervoor zorgen dat de loungesets van zeer hoge kwaliteit zijn en bestand tegen weer en wind. Verdere eisen aan lounge tuinmeubelen:

Exclusief ontwerp
Hoogwaardige materialen
Comfortabel zitcomfort
Duurzaam weersbestendig
Makkelijk schoon te maken winterfestival verkrijgbaar in verschillende kleuren
Goede combineerbaarheid van de elementen

Welke lounge tuinmeubelsets zijn er? In veel online tuinmeubelwinkels, of een loungeset outlet, kun je alleen bepaalde loungegroepen of lounge tuinmeubelsets kopen, b.v. B. een lounge zitgroep met 12 stoelen of een 4-delige loungeset. of lounge balkonmeubel 3-delige set, of, of, of.

Het nadeel van vaste loungeset zitgroepen: Je kunt de tuinmeubelen niet flexibel aanpassen aan de beschikbare ruimte in je tuin, op het balkon, terras of dakterras! De outdoor lounge meubelen van april meubelen daarentegen bestaan ​​uit de basismodules “fauteuil (= centraal element), “sofa corner (hoekelement)” en de kruk (element zonder rugleuning)”. Deze 3 elementen kunnen gecombineerd worden naar wens en Als u een klein balkon heeft, is een 2- of 3-zits balkonbank wellicht ideaal voor u. Als u een groot terras heeft – waar u graag gezellig samen bent – ​​kunnen 2 loungegroepen buiten, 2 poefs en twee 2-zitsbanken het beste.