Geplaatst op

Kaart met eigen geluid verzenden

Kaart met eigen geluid verzenden

Je hebt binnenkort een bruiloft? En je weet niet op welke manier je je gasten moet uitnodigen? Dan kun je ervoor kiezen om natuurlijk een stoffig kaartje te versturen, of nog erger een e-mail. Dat laatste raden wij je ten zeerste af, aangezien we al in een maatschappij waarin veel tijd achter schermen wordt doorgebracht. Dit gaat de response van jouw digitale kaart niet ten goede komen. En laten we eerlijk zijn het mag voor jullie grote dag best speciaal zijn. Waarom zou je geen kaart met eigen geluid verzenden zoals een muziekkaart?

In deze blog gaan wij je over het laatst genoemde informeren.

Hieronder lees je er meer over:

Kaart met eigen geluid? Alles omtrent direct mail

Of je nou op een zakelijke manier, of in dit geval persoonlijke manier mensen wilt bereiken. Dan kun je dit prima af met een mailtje, uiteraard. Alleen heb je hierin wel de mogelijkheid, dat het ondergesneeuwd kan raken onder de grote sneeuwstorm aan: notificaties en eindeloze stapels met mailtjes. Dat is nou net-niet wat je wilt voor jullie bruiloft, maar je kunt er dan voor kiezen om een kaart met eigen geluid verzenden.

Dit noemen ze ook wel een direct mailing, wat op zijn beurt weer een marketingvorm is. Je kunt je poststuk namelijk helemaal personaliseren, waardoor je in dit geval met deze muziekkaart. Je gasten op een ludieke, maar bovendien unieke wijze kunt benaderen. Zonder, dat je bang hoeft te zijn voor het feit, dat mensen eventueel toch over het hoofd gaan zien. Je kunt namelijk je eigenboodschap opnemen, wat vervolgens d.m.v. een chipje in de kaart wordt verwerkt.

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de kaart in jullie bruiloftsthema te laten ontwerpen, waardoor je kaart met eigen geluid in het geheel ook past bij jullie speciale dag.

Kaart met eigen geluid

Nu we je het een en andere hebben verteld, over direct mailing en het verzenden van een kaart met eigen geluid. Is het ook handig om wat te weten, over de voordelen van deze heuse marketingmethode. Allereerst, heb je het voordeel, dat mensen het ├ęcht speciaal vinden, want je doet extra veel moeite om hen op een persoonlijke wijze te benaderen. Want een kaartje sturen, is natuurlijk leuk, maar waarom zou je het niet groters aanpakken?

Voorderest, hoef je ook niet bang te zijn, dat mensen je kaartje eventueel over het hoofd zien. Want we kunnen je nu al garanderen, dat mensen je kaartje ├ęcht wel zullen opmerken. Waar je in het geval van poststukken nooit bang voor hoeft te zijn, omdat mensen het sowieso wel in handen hebben.

En in jullie geval kun je alle informatie, die je wilt verstrekken in de geluidsopname verstrekken, zoals: de locaties, tijdstippen en wie natuurlijk het gelukkige bruidspaar is. De mensen, die jullie kennen zullen het waarschijnlijk al kunnen afleiden op basis van jullie stemmen, maar het gaat om het idee natuurlijk.

Je geeft alles door deze kaart met eigen geluid net iets meer glans, waardoor mensen alvast goed warm kunt maken voor jullie bruiloft.

Veel succes met het versturen van je kaart met eigen geluid!