Geplaatst op

Fashion statement creëren met je muts

Fashion statement creëren met je muts

De winter staat weer voor de deur en het is weer de tijd voor winterkleding. Bij winterkleding denk je aan dikke truien en een warme winterjas, maar daarnaast is het ook fijn om in de koude dagen een warme muts, een dikke sjaal en warme handschoenen te hebben. Deze winter accessoires zijn vaak saai en maken vaak je outfit ook minder mooi. Dat kan natuurlijk anders. Tegenwoordig heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld je muts te bedrukken. Een originele muts bedrukken die niemand heeft. Een echt fashion statement. Ben jij benieuwd hoe je nou zo’n bedrukte gepersonaliseerde muts maakt? Al je vragen hierover, kun je lezen hieronder!
Waarom een muts bedrukken?

Een muts bedrukken, waarom? Zou je denken. De eerste reden is, omdat het een echt fashion statement is. Een originele muts die niemand heeft, waarmee jij misschien wel een trend gaat zetten. Een bedrukte muts die bij verschillende outfits past. Misschien dat je wel meerdere mutsen wil met een bedrukking, zodat ze bij meerdere outfits gedragen kunnen worden.


Ook is het een leuke en creatieve manier om te laten zien wie jij bent en wat jou aanspreekt. Je kunt de muts bedrukken op allerlei manieren: verschillende vormen, kleuren en maten. Kies voor een subtiele bedrukking of voor een opvallende. Het is maar net wat jij wil en waar naar jij op zoek bent met het bedrukken van een muts.

Een muts borduren

Naast het bedrukken van een muts, is het ook mogelijk om je muts te laten borduren. Met een geborduurde muts blijf je lekker warm in de winter. Ook dezen heb je in allerlei modellen, kleuren en soorten. Een geborduurde muts kun je ook laten bedrukken. Het bedrukken gaat hierbij hetzelfde als bij een normale muts. Als je echt creatief bent kun je natuurlijk ook zelf een muts borduren.


Het is belangrijk dat jij de juiste muts voor je hoofd kiest. Een veelte grote of een veelte kleine muts is natuurlijk niet mooi bij je hoofd. Besteed daarom tijd aan het kiezen van de juiste pasvorm van de muts en focus je daarna op het bedrukken van de muts. Maak je muts persoonlijk en zorg ervoor dat je naar buitenkomt met een echt fashion statement. Laat zien wie je bent in alle soorten mogelijk!