Geplaatst op

Alles over tuinmeubelen

Tuinbank

Als het om terrasmeubilair gaat, ben ik nooit uitgepraat. Waarom? Er is altijd veel om over te praten! Zeker als het gaat om het onderhoud van de tuinset, loungeset of lounge dining set op je terras.

Het einde van de zomer

De zomer is de tijd waarin u kunt genieten van de tuinmeubelen op uw terras. Maar wat doe je met je tuin- of loungeset als de zomer ten einde loopt? En hoe zorg je ervoor dat je je favoriete tuinmeubelen komende zomer zo intensief kunt blijven gebruiken? De eerste tip die ik altijd meegeef is om ervoor te zorgen dat je de juiste schoonmaakmiddelen voor je terrasmeubilair gebruikt. Voordat u een stoel of tafel opbergt, is het belangrijk om deze schoon te maken en te verzorgen. Heb je ruimte om je meubels binnen op te bergen? Dan is dit de beste optie. Als dat niet mogelijk is, zou ik een beschermhoes aanraden.

Door de winter

Naast hoezen voor je tuinmeubelen zijn er ook kussenboxen voor het veilig opbergen van je tuinkussens en hoezen voor je parasol. Hoe zorg je ervoor dat al je tuinmeubelen en spullen veilig de winter door komen!

Verzorging van tuinmeubelen

Ben jij de trotse bezitter van een nieuwe loungeset? Of heb je een nieuwe relaxfauteuil voor op het terras gekocht? Dan is de kans groot dat de tuinmeubelen zijn gemaakt van wicker, een lichtgewicht kunststof materiaal dat ook wel wicker wordt genoemd. Zorg voor goede tuinmeubelen:

  • Luxe uitstraling
  • Licht in gewicht
  • Sterk en duurzaam
  • Makkelijk te onderhouden
  • Makkelijk schoon te maken
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Tuinmeubelen schoonmaken

Veeg uw tuinmeubelen altijd eerst af met een vochtige doek. Een onderhoudsproduct verwijdert snel en eenvoudig alle soorten vlekken en vuil uit het weefsel van uw tuinmeubelen. Handig: dit product schuimt niet, er blijven dus geen zeepresten achter tussen het vlechtwerk.

Als je klaar bent met het schoonmaken van je terrasmeubilair, maak je het water- en vuilafstotend. Dankzij de verzorgende ingrediƫnten van het product blijven de rieten tuinmeubelen langer flexibel en soepel. De toevoeging van een UV-blok voorkomt verkleuring en veroudering van de vlecht.

Opslag

Gefeliciteerd, je rieten terrasmeubel is klaar om opgeborgen te worden! Wat heb je hiervoor nodig? Een passende beschermhoes. In onze collectie vind je voor elke parasol, tuinstoel, tuintafel en loungeset een beschermhoes. Dit is de beste manier om je rieten tuinmeubelen te beschermen wanneer ze niet in gebruik zijn. En je bent klaar voor het volgende tuinseizoen!