Fotosessie met Marc en Marjolijn

Jaaaah! Het is lente en ik proef de zomer alweer als ik naar buiten kijk! Heerlijk die zon! Wat is dit genieten mensen! Daar is iedereen toch blij mee?! En wat me extra blij maakt… als het weer zo mooi is dan is het ook weer tijd om vaker foto’s te maken! Yes! Ik hou daarvan! Een tijdje geleden mocht ik met Marc en Marjolijn foto’s maken in het Paradijs in Barneveld. Wat een geweldige plek! Het was prachtig weer, het dreigde te gaan regenen maar… we hebben het gewoon droog gehouden! Dat is vaak het mooiste weer (vind ik 😉 ) We hebben een super leuke ochtend gehad, klein beetje vieze schoenen, maar dat mocht de pret niet drukken. Kijk hieronder maar eens naar dit prachtige stel, lief zijn ze hé! Een feestje om foto’s van hen te mogen maken! Bedankt voor deze leuke ochtend Marc en Marjolijn! Veel plezier met jullie foto’s!