Fotosessie met Marc en Marjolijn

Jaaaah! Het is lente en ik proef de zomer alweer als ik naar buiten kijk! Heerlijk die zon! Wat is dit genieten mensen! Daar is iedereen toch blij mee?! En wat me extra blij maakt… als het weer zo mooi is dan is het ook weer tijd om vaker foto’s te maken! Yes! Ik hou daarvan! Een tijdje geleden mocht ik met Marc en Marjolijn foto’s maken in het Paradijs in Barneveld. Wat een geweldige plek! Het was prachtig weer, het dreigde te gaan regenen maar… we hebben het gewoon droog gehouden! Dat is vaak het mooiste weer (vind ik 😉 ) We hebben een super leuke ochtend gehad, klein beetje vieze schoenen, maar dat mocht de pret niet drukken. Kijk hieronder maar eens naar dit prachtige stel, lief zijn ze hé! Een feestje om foto’s van hen te mogen maken! Bedankt voor deze leuke ochtend Marc en Marjolijn! Veel plezier met jullie foto’s!

Placemats voor ’s Heerenloo

Een tijdje geleden mochten we voor ’s Heerenloo nieuwe placemats maken, voor hun eetcafé De Roek, in Wekerom. Als je nog eens leuk gezellig met kinderen/kleinkinderen weg wilt, ga daar dan eens heen, een geweldige locatie! Kinderboerderij, speeltuin en een leuk eetcafé! Ik mocht mezelf helemaal uitleven op deze placemats, daar hou ik van! Met de frissen kleuren van ’s Heerenloo is het een leuk, fris geheel geworden. Achterop de placemats staan leuke kleurplaten voor de kinderen zodat ze zich niet vervelen tijdens het wachten 😉 Bedankt voor deze gave opdracht! We kijken uit naar de verdere samenwerking.

Nieuw Magazine CCA en CMGV

Het is alweer even geleden dat we nieuws hebben geplaatst. Niet omdat er niets gebeurde, maar juist omdat er teveel gebeurde! Ik ga proberen hier vanaf nu niet zolang meer mee te wachten! En met terugwerkende kracht jullie het werk van de afgelopen periode te laten zien!

Om te beginnen een hele gave opdracht: Voor CCA en CGMV mocht Ons Ontwerp het nieuwe magazine ‘De Verbinding’ CCA en CGMV opmaken. Een hele klus waar we met veel plezier aan gewerkt hebben afgelopen tijd. Het magazine is goed ontvangen! Daar zijn we natuurlijk heel blij mee! Bedankt voor deze mooie opdracht! Op naar het nieuwe nummer van ‘De Verbinding’!

cca-cgmv